keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kuulumisia konttorilta ja Tahkolta

Tänään oli jännä päivä! Autot oli pesty kiiltokuvakuntoon ja kuljettajatkin kammanneet tukkansa erityishyvin; kuvasimme nimittäin Tahkolla yrityksestämme mainosmateriaalia. Tämän päivän tuotos pitäisi olla nähtävillä nettisivuillamme todennäköisesti syyskuun loppuun mennessä. Ohessa pari kuvaa kuvauksista:




Kylläpä kelpaa ajella näissä meidän Nilsiän upeissa maisemissa!

Nyt on kesän reissut ohi ja olemme ehtineet hieman Sarin kanssa olla konttorillakin. Kiirettä kuitenkin pitää Sarilla ruskamatkoja valmistellessa! Hammerfestin matka onkin jo täynnä, samoin kuin Tromssan ruskamatkalle löytyy enää vain muutama paikka. Sen sijaan muille ruskamatkoille on enemmän paikkoja vielä vapaana. Ruskamatkojen jälkeen lokakuusta eteenpäin onkin sitten paljon teatterimatkoja: muun muassa Helsinkiin Kvartettiin, Viimeiseen valssiin ja Päällystakki-esitykseen. Tampereella puolestaan päästään seuraamaan Eila ja Esko Roineen tähdittämää ”Eila, Rampe ja huonot keenit” -näytelmää ja päivänmatkat vievät teatterinystäviä muun muassa Jyväskylään ja Savonlinnaan. Ohjelmassa on myös syyslomamatkoja Tallinnaan, Tukholmaan ja Helsinkiin, sekä loppusyksystä muun muassa messumatkoja Tampereelle ja Turkuun. Nyt vain sitten syksyn matkoja tilailemaan!

Katri onkin jo suunnannut Porvooseen opiskelemaan matkailua, joten hän pyysi välittämään lämpimät kiitokset ja terveiset teille kaikille matkoilla olleille! Kesältä on kertynyt unohtumattomia ja mukavia muistoja, joille jaksaa hymyillä vielä pitkälle talvellakin. Myös minä lähden ensi viikolla takaisin Turkuun kauppatieteiden opintojeni pariin, mutta sitä ennen yritän ehtiä päivitellä tänne blogiin tunnelmia loppukesän matkoilta.

- Hanne-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti